Σχετικά Με Μας – NEXTGold.gr Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ενδυμάτων, Υποδημάτων, Εσωρούχων και Αξεσουάρ. NEXT GOLD JEANS, Ανδρικά Ρούχα, Ερμού, Σέρρες

Σχετικά Με Εμάς

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, Next Gold, δημιουργήθηκε από την εταιρία Next Gold, η οποία  ξεκίνησε την λειτουργία της τον Οκτώβριο του 1997 με έδρα την πόλη των Σερρών. Δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ανδρικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ, με ποικιλία νεανικών και μοντέρνων προτάσεων.

Η εμπειρία ετών σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά αποτελούν τις θεμελιώδεις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία, καθώς και ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πρόκλησης επιτάσσει η αγορά. Για το σκοπό αυτό η έρευνα και η ανάπτυξη αποτελούν βασικό γνώμονα της προσπάθειάς μας. Έτσι, εμπλουτίζουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας με νέα είδη και επιδιώκουμε τη μέγιστη ανταγωνιστικότητα ποιότητας και τιμής.

Πρωταρχικoί μας στόχοι, η αξιοπιστία, η συνέπεια και η προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν στο έπακρο τις ανάγκες των πελατών μας, κερδίζοντας έτσι την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους.

Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους με τους παρακάτω τρόπους:

1. Μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης nextgold.gr, αλλά και της σελίδας μας στο Facebook μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας, εύκολα και γρήγορα, από το σπίτι με το smartphone ή το tablet σας. Όλες οι διαδικτυακές μας υπηρεσίες υποστηρίζονται άριστα από όλες τις συσκευές.

2. Μέσω του φυσικού μας καταστήματος Next Gold Fashion στην Ερμού 35, στις Σέρρες, όπου το ευχάριστο προσωπικό μας, σας περιμένει και σας προσφέρει άμεση και φιλική εξυπηρέτηση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 23210-51-020 ή μέσω e-mail στο info@nextgold.gr.